”Se oli ehdottomasti vaikein keskustelu” – Mr. Lordi avaa kokoonpanomuutoksen syitä

7.5.2022 09:03

Kuten kerroimme eilen, kitaristi Jussi ”Amen” Sydänmaa ei ole enää Lordin kitaristi.

Yhtyeen laulaja Mr. Lordi on nyt julkaissut oman tiedotteen aiheesta. Siinä kerrotaan muun muassa seuraavaa:

”25 vuoden palveluksen jälkeen pyysin Amenia jättämään Lordin helmikuun lopussa. Lopullisen päätöksen tein minä, mutta en toki yksin. Se oli jaettu tunne, ja me kaikki seisomme sen takana. Aiheesta on keskusteltu useaan otteeseen viime vuosien aikana, tarkalleen lähes koko menneen vuosikymmenen ajan.”

”Syynä tähän lopulliseen päätökseen on se, että henkinen paine nousi lopulta liian kovaksi. Olemme kasvaneet erilleen ihmisinä ja myös musiikillisesti, eikä asioita voinut enää korjata. Yleinen ilmapiiri Amenin ja meidän muiden bändin jäsenten välillä on ollut pahimmillaan melko myrkyllinen, eikä meillä ollut enää uusia työkaluja tilanteen parantamiseksi. Tästä ei voi syyttää ketään, mutta samaan aikaan me kaikki olemme syyllisiä, ettemme ole onnistuneet korjaamaan tilannetta.”

”Vuosien varrella kävi selväksi, etten voi enkä halua olla enää samassa bändissä Amenin kanssa. Tästä huolimatta Amen on kuitenkin ikuisesti aseveljeni, luotettava kumppanini ja rakas ystäväni, eikä uusi tilanne muuta tunteitani häntä kohtaan. Kunnioitan suuresti hänen panosta ja työtä Lordin hyväksi. Tämän vuoksi keskustelu, joka minun piti käydä hänen kanssaan, oli ehdottomasti vaikein, jonka olen koskaan käynyt kenenkään bändin jäsenen kanssa.”

Mr. Lordin koko päivitys löytyy muun muassa yhtyeen Instagramista.

Lisää luettavaa