Artisti: Lordi

Lordin striimispektaakkeli ei sujunut kuin Strömsössä – palvelunestohyökkäys katkaisi lähetyksen, fanit tuulettivat tuntojaan somessa

Kotimaisen monsterimetallin sanansaattaja Lordi soitti perjantaina 22. toukokuuta Keikalla.fi-palvelun välityksellä suorastaan massiivisen striimikeikan. Reilut kolme tuntia kestänyt spektaakkeli sisälsi orkesterin tuotantoa aina arkistojen aarteista suurimpiin hitteihin, ja videoitse menossa olivat mukana muun muassa Grand Funk Railroad-/Kiss-kitaristi Bruce Kulick, rockin monitoimimies Jean Beauvoir sekä Michael Monroe.

Lordi-kippari kertoi mielipiteensä Ghostista – ”Diggaan imagosta, mutta musiikki ei uppoa”

Ghost on bändi, joka jakaa mielipiteitä. Monet suorastaan rakastavat sen leikittelyä okkultismikuvaston kanssa ja musiikin häpeilemättömän tarttuvia pop-koukkuja, kun taas toiset eivät voi sietää hevibändiksi mielletyn aktin näennäistä keveyttä ja show-elementtejä alati ”vaihtuvine” laulajineen. Lordi-yhtyeen nokkamies Mr. Lordi kertoi oman näkemyksensä ruotsalaisista, vähemmän hirviömäisistä, naamiokollegoistaan Duke TV:n tuoreessa haastattelussa.