”Se oli kuin joku pössyttelyjuhla” – Erään teinin vanhempi ei ilahtunut siitä, mitä koki vuosia sitten Van Halenin konsertissa

Debyyttialbuminsa julkaisuun valmistautuva Wolfgang Van Halen on jakanut sosiaalisessa mediassa lehtileikkeen, jossa jälkikasvunsa hyvinvoinnista huolestunut vanhempi raportoi Van Halenin keikalla kokemastaan dekadenssista. Tarina ei valitettavasti kerro, miltä vuodelta kyseinen reportaasi on peräisin.

”Vein teini-ikäisen tyttäreni ja hänen ystävänsä Van Halenin konserttiin ja olin tyrmistynyt sen ilmapiiristä”, leikkeessä kirjoitetaan. ”Se oli kuin joku pössyttelyjuhla.”

”He polttivat ruohoa edessämme, takanamme ja vieressämme”, tarina jatkuu. ”Joku mies koputti minua olkapäälle ja tarjosi sitä minullekin. Sitten toinen mies tarjosi sitä tyttärelleni. Van Halen tarjoili puolestaan yleisölle paljasta takapuolta ja kuvottavimpia nelikirjaimisia sanoja, joita kuvitella saattaa.”

Huoltaja penääkin moisille keikoille korkeampia ikärajoja ja kummastelee, minkä takia poliisit ylipäätään edes tarkastivat yleisöä konserttipaikan ovella.

Lue alta.

Wolfgangin sooloalbumi Mammoth WVH ilmestyy kesäkuun 11.