Seinäjoelle MARS! – Koko viikko elävää musiikkia genreen katsomatta

1.2.2016 13:40

Seinäjoella seitsemättä kertaa järjestettävä festivaali ja musiikkibisneksen ammattilaistapahtuma MARS starttaa kuluvan viikon keskiviikkona 3. helmikuuta. Tuoretta ja ajankohtaista elävää musiikkia voi kuulla ympäri kaupunkia useista eri genreistä lauantaihin saakka. Ohjelmistoon kuuluu keikkojen lisäksi seminaareja, työpajoja ja Levymessut.

MARS-tapahtuman musiikkitarjonnasta löytyy niin rockia, folkia, bluesia, poppia kuin konemusiikkia ja räppiä.  Viikon aikana Bar 15:ssä, Karmassa ja Rytmikorjaamolla esiintyvät muun muassa Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?, Lasten Hautausmaa, Lopunajan mies, Lake Jons, Cityman, Big Pharma ja Rauhatäti. Koko ohjelman löydät täältä.

Lauantaina ja sunnuntaina paneudutaan DJ-kulttuuriin ja elektroniseen musiikkiin syvemmin DJ Weekendin tiimoilta. Rytmikorjaamolla järjestettävän DJ Weekendin puhujina ja esiintyjinä nähdään esimerkiksi DJ Heikki L (Dallas Superstars), DJ Orion sekä Youth Control -kollektiivin showcase.

Tapahtuman takana ovat Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikkö, Rytmi-Instituutti, Selmu ry, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Into Seinäjoki sekä Louhimo. Lisää tietoa ja aikataluja löydät tapahtuman kotisivuilta tai Facebookista.

Lisää luettavaa