Sharon Osbourne ilmeisesti turvautui vanhaan konstiin selvittääkseen Ozzyn uskottomuuden

12.5.2016 07:32

Kuinka epäilyttävästi käyttäytyvä aviomies narautetaan avioliiton ulkopuolisesta suhteesta? No, tämänhän kaikki tietävät jo vanhoista Raymond Chandlerin romaaneista: yksityisetsivän avulla tietysti.

In Touch -viihde-/juorujulkaisu raportoi ”sisäpiiriläistä” lähteenään käyttäen, kuinka tilanne Osbournen kotona kehittyi. Ilmeisesti Sharon ihmetteli, mihin Ozzy on alkanut käyttää rahaa niin epäilyttävän paljon, kun kotosalla ei sen kummempia uusia tavaroita näkynyt. Palkattu yksityisetsivä sitten tovin kuluttua raportoi, että Ozzy elää käytännössä kaksoiselämää ja käyttää rahoja rakastajansa kestittämiseen.

Blabbermouthin mukaan Sharon Osbourne palasi The Talk -puheohjelmaansa ja kertoi yleisölle hieman tarkemmin tilanteestaan. Hetkeksi evakkoon kodistaan muuttanut Ozzy on nyt muuttanut takaisin, ja Sharon on puolestaan muuttanut pois suunnittelemaan elämäänsä uusiksi.

Avioeroa ei ole laitettu vireille ja on mahdollista, että Osbournen pariskunta selviää lopulta tämänkin myräkän ylitse – onhan siinä suhteessa ollut kaikenlaista hässäkkää tässä vuosien varrella.

Lisää luettavaa