Sharon Osbourne muistelee Ozzfest-sotkuja ja tiukkaa yhteenottoa Danzigin kanssa

1.11.2023 14:24

Sharon ja Jack Osbourne keskustelevat podcastissaan suorasanaisesti kaikenmoisista raskaan rockin historian kiemuroista, joissa Sharon on miehensä Ozzyn kanssa ollut mukana. Uusimmassa jaksossa käsitellään esimerkiksi Ozzfest-mammuttikiertuetta, jota ei ole enää järjestetty vuoden 2018 jälkeen. Sharonin puheista saa sen käsityksen, ettei konseptia olla tuomassa enää yleisön eteen.

”Kaikki bändit olivat kyllä kavereitamme, mutta heidän managerinsa olivat ahneita. Jostain syystä he luulivat, että me järjestäjät teemme kiertueella miljardeja ja he eivät”, Sharon sanoo. ”Managerit ja agentit vaativat lisää ja lisää ja lisää, eikä se ollut enää kustannustehokasta.”

Aivan kaikki yhtyeet eivät kuitenkaan olleet Osbournen klaanin ystäviä. Tällä kertaa puheeksi ei noussut Iron Maiden tai Sharonin kauna Bruce Dickinsonia kohtaan, vaan keskustelu kääntyi Glenn Danzigiin. Sharon muistelee Danzig-episodin tapahtuneen ”toisen tai kolmannen” Ozzfestin kohdalla, mutta Wikipedian mukaan Danzig oli mukana aivan ensimmäisellä kiertueella vuonna 1996, joten kenties muisto liittyy tähän.

”Vuosia sitten yksi bändeistä ei noussut lavalle ennen kuin suostuin maksamaan heille 10 000 dollaria ylimääräistä. He pysäyttivät koko tapahtuman, joten sanoin heille, että totta kain, maksan kyllä”, Sharon muistelee.

Jackin painostuksesta Sharon lopulta kertoo, että kysymys on Glenn Danzigin bändistä. Sharon jatkaa, ettei yhtye lopulta saanut vaatimaansa.

”He menivät lavalle ja soittivat, ja sanoin myöhemmin, että haistakaa vittu, te allekirjoititte sopimuksen ja agenttinne suostui siihen, ja nyt te vain yritätte nyhtää lisää”, Sharon kertoo.

Katso ja kuuntele koko lähetys täältä. Varmaan on ollut suht kireä tunnelma, kun Danzigin ja Sharon Osbournen kaltaiset kovanaamat ovat ottaneet yhteen!

Lisää luettavaa