Sigur Rós kertoi uudesta albumistaan

27.5.2008 15:32

Islantilainen Sigur Rós julkaisee uuden Með suð í eyrum við spilum endalaust -studioalbumin kesäkuun 25. Levyn nimi kuuluu englanniksi näin: With a buzz in our ears we play endlessly. Albumista on ilmestymässä myöhemmin tänä vuonna myös special deluxe edition, josta löytyvät mm.

Islantilainen Sigur Rós julkaisee uuden Með suð í eyrum við spilum endalaust -studioalbumin kesäkuun 25. Levyn nimi kuuluu englanniksi näin: With a buzz in our ears we play endlessly. Albumista on ilmestymässä myöhemmin tänä vuonna myös special deluxe edition, josta löytyvät mm. making of -kirja, filmi ja paljon muuta.

Tulevaa albumia on ollut tekemässä bändin lisäksi tuottaja Flood ja se on äänitetty New Yorkissa (Sear Sound Studiot), Lontoossa (Assault ja Battery Studiot ja Abbey Road), Reykjavikissa (Alafoss, joka on bändin studio sekä toimii myös kirkkona) sekä Havanassa, Kuubassa. Pitkäsoitto on kokonaan kirjoitettu, äänitetty ja miksattu kuluvan vuoden aikana. Albumin julkaisu tapahtuu on vain noin kuukautta sen valmistumisen jälkeen.

www.sigurros.com

Lisää luettavaa