Siinä ei kauaa nokka tuhissut: Dave Mustaine kertoo, että potkut saaneen David Ellefsonin bassoraidat uudella Megadeth-levyllä on jo korvattu

Dave Mustaine vuonna 2010

Megadeth-luotsi Dave Mustaine vahvistaa, että potkut saaneen David Ellefsonin äänittämät bassoraidat yhtyeen tulevalla albumilla on korvattu.

Mustaine puhui asiasta Cameo-palvelun kautta fanilleen lähettämässä videossa.

”Kuulin, että olet aika iso Fatal Illusion -kappaleen fani”, Ellefson sanoo Tina-nimiselle fanille osoitetussa tervehdyksessä. ”Se on siistiä. Meillä on itse asiassa uudella levyllä The Dogs Of Chernobyl -niminen biisi, joka muistuttaa Fatal Illusionia aggressiivisuudellaan. Toivon sinun pitävän kappaleesta kun saat uuden levyn käsiisi. Siihen ei mene kauaa. Kyse on osien viimeistelystä kun pääsen kotiin tänään ja huomenna. Basso-osuudet ovat purkissa. Ei mene siis enää kauaa.”

Mustaine paljasti Gimme Radion The Dave Mustaine Show -ohjelmassa viime kuussa, että Ellefsonin äänityksiä ei tulevalla albumilla kuulla.

”Haluan kiittää kaikkia kauniista sanoista ja tuesta kun valmistaudumme seuraavalle kiertueelle ja jatkamme uuden basistin metsästystä”, Mustaine totesi tuolloin. ”Edistymme kovaa kyytiä. Levyä valmistellaan ja joku tulee parin viikon päästä korvaamaan bassoraidat. Sen pitäisi tapahtua melko nopeasti, sillä henkilö josta puhumme, on loistava basisti. Toivottavasti juttu jatkuu äänitysten jälkeenkin. Tai sitten etsimme ennen äänityksiä jonkun, joka tulee olemaan pysyvä jäsen tästä eteeenpäin.”

Ellefson sai potkut yhtyeestä kun hänen nuorelle naiselle lähettämänsä seksuaalista sisältöä sisältävät viestit ja videot tulivat julki. Naimisissa olevan Ellefsonin väitettiin ensin viestitelleen alaikäisen kanssa, mutta kyseinen nainen on sittemmin vakuuttanut olleensa viestittelyn alkaessa täysi-ikäinen ja aloitteellinen. Ellefson on ilmoittanut nostavansa oikeusjutun yksityisen materiaalin vuotamisesta nettiin.