Sinfoniametalliyhtyeen riveissä puhaltavat rajut tuulet – Delain jatkaa eteenpäin yhden miehen voimin

Koko jäsenistö on lähtenyt omille teilleen kosketinsoittajaa lukuunottamatta.
16.2.2021 13:54

Hollantilaisen sinfoniametalliyhtye Delainin Facebook-sivuilla on julkaistu kosketinsoittaja Martijn Westerholtin kirjoittama tiedote, jossa kerrotaan yhtyeen muiden jäsenten, laulaja Charlotte Wesselsin, kitaristi Timo Somersin, basisti Otto Schimmelpenninck van der Oijen sekä rumpali Joey de Boerin eronneet bändistä. Westerholt jatkaa Delainin pyörittämistä yksin eli siinä muodossa, missä kiipparisti yhtyeen alkujaan vuonna 2002 synnyttikin lähdettyään Within Temptationin riveistä.

”Yhteistyömme ei ole enää muutamaan vuoteen toiminut niin hyvin kuin joskus ennen. Jotkut ovat olleet tyytymättömiä siihen rooliin, mikä heillä bändissä on ollut. Yritimme löytää ratkaisua, muttemme valitettavasti siihen kyenneet. Niinpä jatkamme kukin tahoillamme omiin suuntiimme. Olen surullinen, että yhteinen matkamme päättyy, mutta olen jaetusta ajasta hyvin kiitollinen”, Westerholt kirjoittaa.

”Olen päättänyt pitää Delainin elossa jatkamalla sen tiimoilta säveltämistä ja musiikin tuottamista kuten tähänkin asti. Aloitin Delainin sivuprojektina ja tulevalla albumilla vien sen takaisin projektiformaattiin ja julkaisen musiikkia vierailevien artistien kanssa.”

Yhtyeen viimeisin pitkäsoitto Apocalypse & Chill ilmestyi helmikuussa 2020. Kyseessä oli bändin uran kuudes studioalbumi.

Lisää luettavaa