Skid Row on vailla vakituista laulajaa, mutta ex-solistilla olisi ratkaisu valmiina: ”Meidän tulisi antaa faneille jotain takaisin”

1.4.2024 11:56

Sebastian Bachin ja Skid Rown tiet erkanivat jo lähemmäs 30 vuotta sitten, eikä yhteistä säveltä ole sittemmin löytynyt sitten millään. Laulaja on kuitenkin vuosien varrella suhtautunut vanhan jengin yhteenpaluuseen huomattavasti avoimemmin kuin entiset kumppaninsa.

Yhtye kartoitti reunionin mahdollisuutta viimeksi vuonna 2016, mutta paluu jäi tuolloinkin materialisoitumatta.

Nyt Skid Row on jälleen vailla vakituista solistia, kun Erik Grönwall ilmoitti jättäneensä yhtyeen. Väliaikaiseksi korvaajaksi on julkistettu Lzzy Hale.

10. toukokuuta julkaistavaa Child Within The Man -sooloalbumiaan promotoiva Bach kertoi halustaan palata entisen yhtyeensä keulille Metal Hammerin haastattelussa.

”Tein kolme levyä Skid Rown kanssa, ja olin vasta pääsemässä vauhtiin”, Bach sanoo. ”En uskonut että se olisi ohi niin nopeasti.”

Bach vakuuttaa olevansa edelleen valmis liittymään takaisin remmiin – jo fanienkin vuoksi.

”Voin ehdottomasti nähdä sen tapahtuvan kun otetaan huomioon, että he soittavat samoja biisejä kuin minäkin”, Bach sanoo. ”Kun saan huomattavan rojaltisekin levystä, enkä ole ollut sen tekemisessä mukana olleiden muusikoiden kanssa samassa huoneessa sitten vuoden 1996, tunnen itseni täydeksi paskiaiseksi. Meidän tulisi antaa faneille jotain takaisin, he ovat kuitenkin mahdollistaneet tämän mahtavan elämäntyylin.”

Lisää luettavaa