Skid Row’n ja Sebastian Bachin reunion ei olisi kovin tuottoisa, uskoo Rachel Bolan

"Monet sanovat, että te saisitte siitä todella paljon rahaa, mutta ei siitä oikeasti irtoaisi niin paljon enemmän", toteaa Bolan.
14.3.2023 08:27

Sen jälkeen, kun Skid Row -yhtyeen alkuperäisjäsen, kolmella ensimmäisellä albumilla laulanut Sebastian Bach sai bändistä potkut 1990-luvun puolivälissä, ovat lukuisat fanit huutaneet reunionin perään ja myös Bach itse on sanonut olevansa asialle avoin. Tuoreessa Tulsa Music Streamin haastattelussa basisti Rachle Bolan kuitenkin toteaa, ettei näe ainakaan taloudellista syytä tehdä tätä monien vuosikausia toivomaa yhteenpaluuta Bachin kanssa.

”Monet sanovat, että te saisitte siitä todella paljon rahaa, mutta ei siitä oikeasti irtoaisi niin paljon enemmän”, Bolan toteaa.

Yhtye kävi Bachin kanssa keskusteluja mahdollisesta paluusta vuonna 2016, mutta keskustelu tyrehtyi varsin nopeasti. Basisti haluaa oikoa väitteet, joiden mukaan hän yksin oli tuolloin reunionin jarruna.

”Me kaikki kolme (Bolan ja kitaristit Dave Sabo ja Scotti Hill) ajattelimme samoin. Se oli vain jotain, mitä emme halunneet tehdä. En aio puhua roskaa kenestäkään. Se ero vain tapahtui.”

Bachin jälkeen edesmennyt Johnny Solinger toimi pitkään yhtyeen laulajana ja hänen kanssaan julkaistiin kaksi levyä vuosina 2003 ja 2006. Solinger sai potkut 2015, jonka jälkeen bändin keulilla kävivät Tony Harnell sekä ZP Theart. Alkuvuodesta 2022 laulajaksi kiinnitettiin Ruotsin Idol-ohjelmasta sekä H.E.A.T.-yhtyeestä tuttu Erik Grönwall ja viime syksynä ilmestyi uusin pitkäsoitto The Gang’s All Here.

”Olemme nyt todella onnellisia ja menemme jatkuvasti eteenpäin. Se on mahtavaa”, Bolan hehkuttaa yhtyeen nykytilannetta.

Lisää luettavaa