Slayer-kitaristi Kerry King paljasti tulevan levynsä tuottajan, eikä se ole luottomies Rick Rubin

17.1.2024 12:32

Kerry King alkaa vähitellen lisätä kierroksia tulevan albuminsa promotoimisessa. Slayerin jälkeistä artistielämää virittelevä kitaristi on toistaiseksi pitänyt suunsa supussa ensimmäisen ensimmäisen oman albuminsa suhteen, mutta viime aikoina on tullut pieniä tiedonmurusia julki. Nyt King paljasti Consequencen haastattelussa taas hitusen verran lisää siitä, mitä on luvassa.

Aikaisemmin on saatu kuulla sellaisia yksityiskohtia, että Slayerin rumpali Paul Bostaph on mukana kuvioissa ja levyn musiikillinen anti jatkaa hyvin uskollisesti Slayerin viitoittamalla tiellä. Consequencen jutussa King kertoo puolestaan sellaisen uuden tiedon, että albumin tuottaa Josh Wilbur. Tuottajan aiempia yhteistyökumppaneita ovat olleet muun muassa Korn, Lamb Of God, Trivium, Gojira, Avenged Sevenfold, Megadeth ja Bad Religion.

”Tuottajana on Josh Wilbur. Tämä on ensimmäinen kerta, kun työskentelen hänen kanssaan, ja meillä lähti homma käyntiin mainiosti. En malta odottaa, että pääsen tekemään työstämään toistakin levyä hänen kanssaan, ja hän tuntee samalla tavalla. Toivoakseni saamme siis seuraavan liikkeelle pian”, King sanoo haastattelussa.

Kingin ensimmäinen musiikkimuotoinen näyte antaa vielä odottaa itseään, mutta onhan tässä aikaa, kun levyn on tarkoitus tulla julki joskus kesän korvilla. Esiintymislavalle King nousee uuden yhtyeensä kera 9. toukokuuta Welcome to Rockville -festareilla Floridassa, eli silloin tiedetään viimeistään bändin kokoonpano.

Lisää luettavaa