Slipknot tiedotti kokoonpanomuutoksesta – Hetkeä myöhemmin ilmoitus poistettiin

Mitähän kummaa naamiobändissä on meneillään?
6.11.2023 08:39

Slipknot herätti viime viikonloppuna faneissaan hämmennystä (joissain jopa vihaa) julkaisemalla sosiaalisessa mediassa tiedotteen, että yhtye on päättänyt jatkaa eteenpäin ilman vuonna 2014 orkesteriin liittynyttä rumpali Jay Weinbergia. Bändin julkaiseman tiedotteen mukaan kyseessä on ”luova ratkaisu”, joka vaaditaan, jotta yhtye voi kehittyä.

Myöhemmin kyseinen ilmoitus kuitenkin poistettiin kaikista Slipknotin some-kanavista eikä asiasta löydy mainintaa myöskään Weinbergin sosiaalisesta mediasta. Kokoonpanomuutoksesta ehdittiin kuitenkin jo uutisoida kansainvälisessä musiikkimediassa ja yhtyeen julkaisemasta tiedotteesta löytyy myös kuvakaappauksia todisteeksi (katso artikkelin lopusta).

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun yhtye tekee vastaavan tempun. Viime kesänä bändi ilmoitti somessa, ettei dj Craig Jones jatka bändissä ja hieman myöhemmin ilmoitus kuitenkin poistettiin kaikessa hiljaisuudessa. Ilmoituksen jälkeen Jonesia ei kuitenkaan ole enää nähty lavalla heilumassa, vaan tiskijukkana on toiminut toistaiseksi tuntemattomana pysytellyt muusikko.

Onko Weinberg siis ulkona bändistä vai mitä ihmettä Slipknot-leirissä oikein tapahtuu? Keikkoja bändillä ei ainakaan ole sovittuna kuin yksi ja sekin huhtikuulle 2024. Nähdäänkö silloin rumpujen takana uusi maski?

 

Kuvakaappaus Slipknotin sittemmin poistetusta some-julkaisusta.

Lisää luettavaa