Mitä tapahtuu Slipknotissa? Yhtye näyttää menettäneen taas jäsenen, asiasta kertonut someviesti poistettiin

8.6.2023 08:14

Sliknotissa tapahtuu nyt jotain todella kummallista. Eilen orkesterin perustajajäsen Shawn Crahan ilmoitti jäävänsä pois juuri käynnistyneeltä Euroopan-kiertueelta, mutta hänen poistumiselleen oli varsin painava syy, sillä Crahan haluaa tukea terveysongelmista kärsivää vaimoaan. Heti perään kuitenkin tapahtuu jälleen isoja asioita: ilmeisesti yhtye on erottanut kosketinsoittaja-dj Craig Jonesin. Tai sitten Jones on eronnut bändistä, miten lienee.

Asiasta ilmoitettiin bändin sosiaalisen median kanavissa, joihin ilmaantui yksinkertaisesti viesti: ”Tiedoksi faneillemme, Slipknotin ja Craig Jonesin tiet ovat erkaantuneet. Toivotamme Jonesille kaikkea hyvää jatkoon.” Tämä ilmoitus kuitenkin poistettiin pian. Esimerkiksi Metal Injectionin sivuilta voi sen kuitenkin käydä katsomassa.

Slipknotin somekanavissa näkyy kuitenkin uusi naamiopää, joka ilmeisesti on Jonesin korvaaja. Kuka tämä mystinen hahmo on, sitä ei kukaan tiedä, ja samalla salaperäisellä linjalla edettiin silloinkin, kun uutta basistia, rumpalia ja perkussionistia ajettiin sisään takavuosina. Uusi jäsen nähtiin ensi kerran lavalla Slipknotin kanssa eilen 7.6. Itävallassa.

Craig ”133” Jones oli Slipknotin jäsen vuosina 1996–2023 ja soitti kaikilla yhtyeen albumeilla Mate. Feed. Kill. Repeat. -demolevyä lukuun ottamatta. Aika tiuhaan tuntuu yhtye nyt uudistuvan, kun esikoislevyn veteraaneista viisi on jo joukosta poissa.

Lisää luettavaa