Slipknot tuo Children Of Bodomin Suomeen

9.6.2008 12:08

Amerikkalaisen modernin metallin suurin nimi Slipknot julkaisee albuminsa alkusyksystä ja lähtee myös kiertueelle. Kesä kuluu Amerikassa Disturbedin kanssa, mutta syksyllä Slipknot saapuu Eurooppaan kiertäen mannerta Machine Headin sekä Children Of Bodomin kanssa. Kolmikon rundi starttaa Moskovasta 5. marraskuuta ja jatkaa matkaansa Suomeen.

Amerikkalaisen modernin metallin suurin nimi Slipknot julkaisee albuminsa alkusyksystä ja lähtee myös kiertueelle. Kesä kuluu Amerikassa Disturbedin kanssa, mutta syksyllä Slipknot saapuu Eurooppaan kiertäen mannerta Machine Headin sekä Children Of Bodomin kanssa. Kolmikon rundi starttaa Moskovasta 5. marraskuuta ja jatkaa matkaansa Suomeen. Suomen-keikat tapahtuvat Helsingin jäähallissa perjantaina 7.11. ja Tampereen jäähallissa lauantaina 8.11.

– Meille sopisi melkeinpä tiukempikin kiertueaikataulu. Nyt vedetään pari keikkaa ja vietetään sen jälkeen vapaapäivää, Children Of Bodomin Janne Wirman naurahtaa ja jatkaa:

– USA:n kiertue Megadethin kanssa sujui mainiosti. Muutamalla ensimmäisellä keikalla oli jostakin syystä vähän vähemmän jengiä, mutta loput keikat saatiin vetää aika täysille saleille.

www.slipknot1.com

www.cobhc.com

Lisää luettavaa