Snoop Dogg tulee Suomeen, Ted Nugent ei saavukaan

1.7.2008 08:39

Kohua aina liikkuessaan herättävä amerikkalainen hiphop/rap-stara Snoop Dogg saapuu taas Suomeen. Edellisen kerran artisti nähtiin maassamme P.Diddyn kanssa Hartwall Areenalla, mutta tällä kerralla mies saapuu omine joukkoineen. Konserttipaikkana toimii Helsingin jäähalli ja tapahtumapäivä on torstai 28. elokuuta.

Kohua aina liikkuessaan herättävä amerikkalainen hiphop/rap-stara Snoop Dogg saapuu taas Suomeen. Edellisen kerran artisti nähtiin maassamme P.Diddyn kanssa Hartwall Areenalla, mutta tällä kerralla mies saapuu omine joukkoineen. Konserttipaikkana toimii Helsingin jäähalli ja tapahtumapäivä on torstai 28. elokuuta. 49 euron hintaiset keikkaliput tulevat myyntiin maanantaina 7. heinäkuuta.

Legendaarinen kitarahirmu Ted Nugent jättää sen sijaan Suomen väliin. Miehen piti konsertoida Helsingin Kaapelitehtaalla maanantaina 7.7., mutta esiintyminen on peruuntunut vähäisen lipunmyynnin takia.

Lempäälässä sijaitseva kauppakeskus Ideapark on myös aktivoitumassa keikkarintamalla entistä vahvemmin. Ideaparkin syksyn ohjelmaan kuuluvat muun muassa Cindy Lauperin ja Twisted Sisterin konsertit. Lauper esiintyy Lempäälässä 28.10., mutta Twistarit nousevat estradille jo 10. syyskuuta.

Lisää luettavaa