Sonata Arctican akustiset seikkailut – metallijätti soittaa toukokuun lopussa erityisen nettikeikan

11.5.2020 14:00

Myös Sonata Arctica haluaa ilahduttaa fanikuntaansa striimikeikalla. Pohjolan power metal -hirmu sottaa toukokuun päätteeksi kaksi konserttia, joista toinen on aikataulutettu amerikkalaisen yleisön tarpeisiin ja toinen eurooppalaisia kuulijoita silmällä pitäen. Keikat soitetaan 29.–30. toukokuuta, ja näistä jälkimmäinen soitetaan sopivasti kello 21 Suomen aikaa.

Tiedossa on sikäli erikoislaatuinen konserttipari, että bändi soittaa ne akustisesti. Tämä on ainoa kerta vuonna 2020, kun moiseen ryhdytään, joten mikäli tunnelmallisempi Sonata-esitys kiinnostaa, tässä on tilaisuutesi.

”Otti hetken, jotta saimme tämän kasaan, mutta viimeinkin olemme valmiita ottamaan askeleen livestriimauksen maailmaan. Halusimme varmistaa, että meillä on tarjota jotain erityistä, ja koska Acoustic Adventures -kiertue on esitetty ainoastaan Euroopassa, päätimme, että tämä on hyvä tapa aloittaa. Soitamme kaksi striimi-keikkaa, molemmat hiukan eri kappalevalinnoilla, ja löysimme upean esityspaikan nimeltä Mustakari”, kertoo kosketinsoittaja Henrik Klingenberg tiedotteessa.

Keikat nähdään Semilive.fi-palvelussa. Pääsylippuja kaupataan 8,50 euron hintaan Tiketissä ja Ticketmasterissa. Lipun ostaneilla on mahdollisuus katsoa keikka uudestaan 48 tunnin ajan striimin jälkeen Semilive-palvelun kautta.

Lisää luettavaa