Soundgarden-huhuista totta – B-puolikokoelma joulumarkkinoille

29.10.2014 11:40

Pari päivää sitten uutisoimme Soundgardenin julkaisseen uuden, psykedeelisen Storm-kappaleen. Nyt asiasta on saatu lisätietoa.

Biisi on mukana Soundgardenin 21. marraskuuta julkaistavalla Echo of Miles: Scattered Tracks Across The Path –kokoelmalevyllä, joka julkaistaan kolmen cd:n boksina, digitaalisena versiona sekä neljäntoista biisin cd:nä.

Echo of Miles: Scattered Tracks Across The Path sisältää harvinaisuuksien, b-puolien ja lainabiisien lisäksi seitsemän ennen julkaisematonta biisiä, joista juuri julkaistu Storm on yksi.

Kolmen cd:n boksissa on mukana Originals-, Covers– ja Oddities-levyt. Ensin mainittu sisältää muun muassa sinkkujen b-puolia, soundtrack- ja kokoelmabiisejä. Covers–levyltä löytyy loogisesti Soundgardenin näkemyksiä muun muassa The Doorsin, The Beatlesin, Black Sabbathin, Jimi Hendrixin ja Spinal Tapin kappaleista. Oddities-levyltä taas löytyy instrumentaaleja, remixejä ja demoja sekä ennen julkaisemattomia Soundgarden-biisejä.

Kuuntele Storm alla. Kyseessä on bändin tänä vuonna uudelleen äänittämä versio alun perin vuonna 1986 demotetusta kappaleesta. Eikä ole muuten lainkaan hullumpi biisi!

Lisää luettavaa