Soundi esittää: Kotiteollisuus nähdään pian maksuttomalla striimikeikalla – hyvä tulee, lupaa Hynynen

15.6.2020 12:57

Huomio, kaikki livemusiikkia kaipaavat lukijat! Nyt ovat asiat sillä tavalla, että Kotiteollisuus katkaisee piakkoin olosuhteiden pakosta kehkeytyneen keikkataukonsa. Orkesteri nähdään 27.6. Livestreamtv.fi-palvelussa reteällä striimikeikalla.

Konsertti on lähtökohtaisesti maksuton, mutta yleisö voi halutessaan ostaa kannatuslippuja koronavuoden koettelaman artistin tukemiseksi. Lähetys alkaa kello 20. Livestreamtv:n taustalla ovat Akun Tehdas, ProPromotion oy ja Liveto. Soundi on Kotiteollisuus-keikan virallinen yhteistyökumppani.

”Minä olen niin tiiviisti uuden Kotiteollisuus- ja Maanalainen Armeija -materiaalin kimpussa, etten ole tulevaa striimikeikkaa vielä kerennyt miettimään. Mutta koska keikkatauko on ollut niin pitkä, olen varma siitä, että Kotiteollisuus tulee vetämään kovaa ja korkealta tähdäten nuottiin ja jopa sen yli”, Jouni Hynynen kommentoi tulevaa keikkaa ja jatkaa:

”Pari striimiä meillä on keväältä jo alla, joten näihin poikkeusoloihin on jo totuttu. Ja koska kuulin, että paikalla saa olla pieni yleisökin, niin se lyö vain lisää löylyä. Hyvä tulee, näillä puheilla!”

Kotiteollisuus ei siis esiinny pelkästään videokameroille, vaan saliin otetaan kolmisenkymmentä fania seuraamaan tapahtumaa paikan päällä. Varmasti mukavaa bändillekin, että on edes kourallinen kuulijakuntaa lavan edustalla!

Kotiteollisuutta ennen Livestreamtv:ssä nähdään Peer Güntin keikka 26. kesäkuuta. Väkevää ajoa on varmasti siinäkin esityksessä tarjolla.

Lisää luettavaa