Speed Promotion haettiin konkurssiin

9.6.2010 10:43

Guns N' Rosesin viime viikonloppuna Suomeen tuonut Speed Promotion & Agency on haettu konkurssiin. Kalle Keskisen johtaman yrityksen konkurssin syynä ovat verovelat eli yritystä hakee konkurssiin nimenoman verottaja. Tilanne on ajautunut nykyiseen pisteeseen yhtiön kassavajeen ja liian nopea kasvun seurauksena. Asiasta kertoi Helsingin Sanomat.

Guns N’ Rosesin viime viikonloppuna Suomeen tuonut Speed Promotion & Agency on haettu konkurssiin. Kalle Keskisen johtaman yrityksen konkurssin syynä ovat verovelat eli yritystä hakee konkurssiin nimenoman verottaja. Tilanne on ajautunut nykyiseen pisteeseen yhtiön kassavajeen ja liian nopea kasvun seurauksena. Asiasta kertoi Helsingin Sanomat.

Keskinen itse ihmettelee Hesarissa verottajan konkurssipäätöstä, sillä promoottorin mukaan Speed Promotionilla oli verorästejä varten maksusuunnitelma, jota yritys oli myös noudattanut.

Speed Promotion aikoo kuitenkin hoitaa kesän keikkansa. Yritys tuo Suomeen muun muassa The Beach Boysin ja Deep Purplen.

Guns N’ Rosesin johtama Helsinki Live! -festivaali jäi selvästi yleisötavoitteestaan. Festivaalille myytiin noin 17500 pääsylippua, kun tavoitteena oli 40000 kävijää. Guns N Rosesin hintalappu liikkui epävirallisten tietojen mukaan noin miljoonassa. Jopa suuremmastakin summasta (1 300 000) on huhuttu.

Ensimmäinen Speed Promotionin iso ulkomainen artistivieras oli 50 Cent, joka esiintyi Helsingin Hartwall Areenalla marraskuussa 2006.

www.speedpromotion.fi

Lisää luettavaa