Spotifyn kaikkien aikojen striimatuin kappale on vaihtunut – The Weeknd syrjäytti Ed Sheeranin

Blinding Lights ja Shape Of You ovat ainoat kolmen miljardin kuuntelun rajapyykin rikkoneet kappaleet Spotifyssa.
2.1.2023 15:36

The Weekndin vuonna 2019 julkaistu Blinding Lights -hitti on noussut suoratoistopalvelu Spotifyn kaikkien aikojen striimatuimmaksi kappaleeksi. Yli 3,2 miljardia kuuntelua kerännyt kappale nousi näin pitkään listan ykköspaikkaa hallussaan pitäneen Ed Sheeranin vuoden 2017 Shape Of You -hitin ohi.

Blinding Lights ja Shape Of You ovat Spotifyn ainoat yli kolmen miljardin striimauksen rajan ylittäneet kappaleet. Palvelun kolmanneksi kuunnelluimmalla kappaleella, Tones And I’n Dance Monkeylla on reilut 2,7 miljardia striimausta, kun taas neljänneksi kuunnelluimmalla Lewis Capaldin Someone You Loved -kappaleella on 2,59 miljardia kuuntelua ja viidenneksi kuunnelluinta Post Malonen ja 21 Savagen Rockstaria on striimattu reilut 2,57 kertaa.

Tätä kirjoittaessa kaikkiaan 25 kappaletta on ylittänyt Spotifyssa kahden miljardin kuuntelun rajan. Viimeisimmät kahden miljoonan kerhoon nousseet ovat Queenin Bohemian Rhapsody sekä The Chainsmokersin ja Coldplayn yhteiskappale Something Just Like This. Aivan kahden miljardin striimauksen tuntumassa keikkuvat Lady Gagan ja Bradley Cooperin Shallow, Justin Bieberin Love Yourself sekä Xxxtentacionin Sad!.

Lisää luettavaa