Stand up -koomikkosuuruus muistelee kertaa, kun sai sienihuuruissa seikkaillessaan puhuttelun itseltään Axl Roselta

26.3.2018 21:13

Australialainen koomikkosuuruus Jim Jefferies on uransa varrella tottunut joutumaan erinäisiin tiukkoihin tilanteisiin. Siltikään kovin moni miehen kokemuksista tuskin vetää vertoja eräälle illalle vuoden 2014 paikkeilla, jolloin Guns N’ Roses -laulaja Axl Rose ripitti koomikkoa tämän vitsailun aihepiireistä Las Vegasissa.

Jeffries kertoi surrealistisesta tapauksesta Jimmy Fallonin isännöimässä The Tonight Show -ohjelmassa. Omien sanojensa mukaan totaalisissa sienihuuruissa oman keikkansa jälkeen mitä dekadenteimpiin pippaloihin ajautunut koomikko päätyi kesken illanviettonsa huoneeseen, jossa kohtasi sängyn laidalla istuneen Rosen.

”Hei jäbä, kovin moni ei tiedä että olen komiikka-intoilija”, Jefferies muistelee rocktähden aloittaneen. ”Katsoin tämän illan keikkasi ja se oli hyvä, minä todella nautin siitä, mutta sitä, kuinka monta kertaa olen ollut keikoilta myöhässä on liitoiteltu pahemman kerran.”

”Hän oli loukkaantunut siitä, että kiusasin häntä”, koomikko muistelee. ”Muutuin ihan lapseksi ja olin vain, että ’En tarkoittanut mitään pahaa herra Rose. Olen pahoillani herra Rose.’ Ollakseni täysin rehellinen, huumeita oli sen verran hyvin saatavilla, että se saattoi olla joku punatukkainen tyttökin.”

Jefferiesillä oli kuitenkin esittää Rosen kanssa napattu yhteiskuva muisteloidensa tueksi, joten ainakin se osa tarinasta on totisinta totta.

Lisää luettavaa