Steel Panther -rumpalilla ei ole järin lämpimiä muistoja kohtaamisestaan Princen kanssa – ”Se oli todellista mulkkuutta”

Yhdysvaltalaisen, parodisella otteella tukkametallia veivaavan Steel Pantherin rumpali Stix Zadinia piipahti videon välityksellä newyorkilaisen radiokanava Q104.3:n haastattelussa. Eräässä vaiheessa jutustelua aiheeksi nousi legendaarinen Prince, joka soitti kerran samassa paikassa Zadinian entisen bändin kanssa. Rumpalin muistot tuolloisista tapahtumista eivät ole siitä kaikkein lämpimimmästä päästä.

”Olin eräässä bändissä kauan, kauan aikaa sitten”, Zadinia kertoo. ”Soitimme disco-covereita San Franciscossa. Prince soitti San Josen jääkiekkoareena Shark Tankissa. Keikkojensa jälkeen hän etsi kaupungilta klubin ja meni paikalle. Diili oli seuraava: ’Hei, olen Prince. Tulen soittamaan klubillenne yömyöhällä. Otan pääsymaksun ja pidän ne, te saatte pitää baarin tulot.’ Klubilta vastattiin, että ’Okei. Siistiä.'”

”Niinpä sana alkoi levitä”, mies jatkaa. ”Me olimme paikan vakkaribändi — nimetön housebändi. Prince lainasi kamojamme, sillä hän ei halunnut tuoda omiaan, ja ymmärsin sen kyllä. Hän tulee tunnin myöhässä. Meidät potkittiin ulos omasta pukuhuoneestamme. Prince menee sinne. Et saa katsoa Princeä. Hän soittaa kitaraa ja pitelee sitä lopuksi päänsä yläpuolella ja pudottaa sen maahan. Kitaristimme oli, että ’Mitä vittua?’ Sitten hän vaihtaa bassoon. Biisin päätteeksi hän asettaa soittimen nojaamaan vinosti rumputasoa vasten. Sitten hän polkaisee kaulan katki pienellä Prince-jalallaan.”

”Keikan päätteeksi menimme hänen managerinsa ja seurueensa luokse kyselemään, että mitä tuo oli oikein olevinaan. Manageri saa kitaristimme raivoihinsa. Hän oli vain, että ’Tässä on satanen.’ Sitten hän antoi basistille toisen satasen. Sitten hän sanoi, että ’Olkaa hyvät. Käykää korjauttamassa soittimenne.’ Sitten he häipyivät. Me vain seisoskelimme siellä… Se oli todellista mulkkuutta”, Zadinia päättää.