Steve Vai saapuu jälleen Tampereelle: ”En voi sanoin kuvailla, kuinka innoissani olen”

26.5.2023 12:48

Steve Vai alkaa olla Mansessa aika tuttu näky. Kitaramaestro vieraili kaupungissa hiljattain levyttämässä orkesterisävellyksiään Tampere Filharmonian kanssa, ja nyt tiedotetaan, että syyskuussa järjestetään konsertti, jossa kuullaan sekä Vain suosituimpia biisejä että Tampere Filharmonian kanssa viime vuonna levytettyä tuotantoa. Konsertti esitetään Tampere-talossa 15. syyskuuta.

”Muistelen viime elokuun levytyssessiota, enkä voi sanoin kuvailla, kuinka innoissani olen voidessani pian jakaa tämän upean lavan Tampere Filharmonian ja Jukka Iisakkilan kanssa. Esiintyjälle ja säveltäjälle tämä on pala taivasta!” Vai kertoo tiedotteessa.

Levytyssessiossa orkesteria johtanut kapellimestari Jukka Iisakkila johtaa myös syyskuun konsertin. Kitaristina itsekin tunnettu Iisakkila nauttii yhteistyöstä Vain kanssa.

”Steven kanssa on aina jännittävää työskennellä, hänen upea ja värikäs musiikkinsa on täynnä intohimoa ja maailmankaikkeuden ihmeitä. Hän on ainutlaatuinen artisti, innovatiivinen säveltäjä ja kitaristina virtuoosi. Konsertti Tampere Filharmonian kanssa tulee olemaan aivan oma maailmansa, joka pitää ehdottomasti kokea”, Iisakkila kertoo.

Konsertin lisäksi järjestetään keskiviikkona 13. syyskuuta Tampereen G Livelabissa tilaisuus, jossa yleisö pääsee keskustelemaan Vain sekä tämän pitkäaikaisen ystävän ja yhteistyökumppanin Co de Kloetin kanssa. Keskustelun yhteydessä järjestetään myös niin sanottu blindfold-sessio, jossa Co de Kloet soittaa Steve Vaille sokkona kitarapohjaisia raitoja, joita Vai osaltaan kommentoi.

Konsertin lipunmyynti alkaa tiistaina 30. toukokuuta Tampere-talon lipunmyynnissä, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteessä. Pääsylippujen hinnat ovat alkaen 50 euroa. G Livelabin keskustelutapahtuma on maksuton ja ikärajaton.

Lisää luettavaa