Steven Adler muistelee huumehuuruisia 80-luvun seikkailujaan: Axl Rose piti kädestäni ja itki, koska luuli minun tekevän kuolemaa

Steven Adlerilla riittää tarinoita villeiltä nuoruusvuosiltaan.

https://www.youtube.com/watch?v=_YI9DidQXwE

Entinen Guns N’ Roses -kannuttaja Steven Adler on vuosien varrella marinoitunut liemissä jos jonkinlaisissa. Loudwire Music Awardsin yhteydessä mies muisteli paitsi menneitä villejä vuosiaan, että myös viimevuotisia vierailujaan Gunnareiden Not in this lifetime -kiertueella.

”Oli unelmien täyttymys päästä soittamaan niin suurelle yleisölle ja tuntemaan moista rakkautta”, mies hehkuttaa kokemuksiaan entisen yhtyeensä jättikiertueen varrelta. ”Rakkautta piisaa toki klubeillakin, mutta kun satatuhatta ihmistä huutaan nimeäsi stadionilla, se on sellainen hurmos josta ei oikein voi palata… se on pahempaa kuin heroiini. Se on samaan aikaan parempaa ja pahempaa.”

Mies kertoo myös syyn sille, miksi hän ja Axl Rose eivät olleet mukana Clint Eastwoodin Likainen Harry ja Murhapooli -elokuvan kohtauksessa, jossa Slash, Duff ja Izzy ampuvat harpuunalla veneen ikkunaan. Adler oli nimittäin saanut edellisenä iltana tapaamaltaan stripparilta mystisellä ”ruskealla aineella” terästettyä olutta, jonka seurauksena mies heräsi sairaalasta suhteellisen heikossa hapessa.

”Axl piti kädestäni ja itki vuoteeni vieressä, koska hän luuli minun tekevän kuolemaa. Siksi rakastan häntä ikuisesti”, Adler päättää tarinansa.