Stoned Statuesin debyyttilevy palkittiin Soundissa viidellä tähdellä – jatkuuko hyvä vire uudella singlellä?

4.11.2022 12:59

Tämä vuosi on ollut hyvää aikaa Stoned Statuesille. Orkesteri julkaisi nimettömän esikoislevynsä huhtikuussa, ja albumi sai varsin suopean vastaanoton. Esimerkiksi Soundissa tuotos palkittiin täydellä pistepotilla. Kesällä bändi sitten pääsi monen suuren festivaalin ohjelmistoon, ja nyt orkesteri jatkaa nousukiitoaan uudella biisillä.

Until Falling on yhtyeen ensimmäinen single ensi vuonna julkaistavalta albumilta. Kappaleen pohjavire on kaikesta orkesterin saamasta hypestä huolimatta hivenen alavireinen: maailmassa on liikaa pielessä, että voisi alkaa huoletta riemuitsemaan.

”Hetkittäin tuntuu vaikealta välittää yhtään mistään, koska maailmassa tapahtuu jatkuvasti karmeita asioita. Tulevaisuus tuntuu toivottomalta sekä tunnemme olevamme merkityksettömiä yksilöinä. Sen sijaan että lamaantuisimme, meidän kaikkien pitäisi huolehtia enemmän toisistamme ja pitää yhtä, koska maailmassa on myös paljon kaunista”, Stoned Statues kertoo tiedotteessa.

Orkesteri kehottaakin ihmisiä kohtaamaan kaikenlaiset vastoinkäymiset silmästä silmään ja tekemään osuutensa niiden selvittämiseksi. ”Elämä on ihanaa, mutta myös sen kurjat puolet ovat aina läsnä. Eiköhän oteta härkää sarvista kiinni. We are not falling”, bändi kirjoittaa.

Kuuntele uusi single alta. Stoned Statues esiintyy tänään perjantaina 4. marraskuuta Helsingin Korjaamolla. Until Falling löytyy myös Soundin ”Parasta juuri nyt” -listalta, tarkasta täältä mitä kaikkea muuta sinne on päätynyt!

Lisää luettavaa