Suomalaista metallia Afrikassa – Yle Areenaan tuli katsottavaksi varsin kiinnostava dokkarisarja

25.3.2024 13:22

Tässäpä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen musiikkidokumentti kaikille sellaisista kiinnostuneille. Yle Areenaan tuli kaiken kansan katsottavaksi kuusiosainen Lähiöbotox: African Metal Tour -dokkarisarja, joka nimensä mukaisesti käsittelee Lähiöbotoxin seikkailuja Afrikan maaperällä. Tarkemmin ottaen orkesteri vieraili Angolassa, jonka lähihistoria on varsin repaleinen pitkän sisällissodan jäljiltä.

Lähiöbotox: African Metal Tour on eeppinen keikkamatka kaikilla mausteilla! Viki ”Seksikäs-Suklaa” Konssi on suomalainen vaikuttaja, tv-tähti ja Lähiöbotox-bändin laulaja. Viki muutti Suomeen Angolan sisällissodan jaloista 9-vuotiaana, eikä ole sen jälkeen vieraillut toisessa kotimaassaan. Nyt Viki palaa juurilleen Afrikan maaperälle tapaamaan sukuaan. Bändin unelmana on ollut lähteä tutustumaan Vikin kotimaahan, ja nyt haave toteutuu: Lähiöbotox lähtee soittamaan Angolaan”, sarjaa kuvaillaan Ylen sivuilla.

Katso ohjelman kaikki kuusi jaksoa täältä. Kukin jakso on puolen tunnin mittainen. Jos haluat saada kokonaisuuteen tuntumaa vähän ennalta, sarjan trailerin voi katsoa täältä.

Lisää luettavaa