Survive The Silence seilaa vaihtoehtorockin melodisessa pasaatituulessa – Tuoreen singlen video on realityä aidoimmillaan

Free-Falling on esimakua yhtyeen tulevalta kakkoslevyltä.
3.1.2020 13:48

Oululainen Survive The Silence on tänään julkaissut digisinglen keväällä ilmestyvältä kakkoslevyltään. Free-Falling -kappaleessa on haettu Biffy Clyron tunnelmaa ja sen kantavana teemana on introriffi, jonka voi tunnistaa myös kertosäkeestä ja c-osasta.

”Sisällöllisesti kappale on nopealla kuuntelulla varsin itseselitteinen, mutta uskoisin, että kuuntelijat voivat löytää omia tulkintoja kappaleesta ajan myötä”, kommentoi solisti Ari Eloranta.

Singlelle on tehty myös musiikkivideo, jolla Fiverr-palvelun kautta löydetty elämää nähnyt, mutta uusiin asioihin selkeästi avoimin mielin suhtautuva partasuu ”Elmer” arvioi biisin ja kommentoi kuulemaansa. Kaikki videolla nähtävä on aitoa ja täysin käsikirjoittamatonta – siis realityä parhaimmillaan. Voit katsoa videon alapuolelta.

Survive the Silence nähdään seuraavan kerran livenä kotikaupunkinsa paraatilauteilla Club Teatriassa 31. tammikuuta. Liput uusia yhtyeitä esittelevään iltaan ovat nyt myynnissä täällä.

Lisää luettavaa