Suurin osa rocktähdistä kannattaa demokraatteja, mutta näemmä Trumpkin on kerännyt kannattajia raskaan rockin piiristä

8.11.2016 09:07

Näissä vaaleissa ovat rock- ja poptähdet suorastaan kilpaa kannustaneet ihmisiä demokraattien taakse – ehkeivät niinkään äänestämään Hillary Clintonin puolesta vaan ennemmin Donald Trumpia vastaan. Aivan kaikki eivät näin kuitenkaan tee, vaan aina silloin tällöin myös Trumpin kannattajia astuu ulos kaapista.

Viimeisimmäksi Anthraxissakin vuosina 1992–2005 laulaneen John Bushin päämajana tunnetun Armored Saintin rumpali Gonzo Sandoval on julkaissut useita Trumpia ylistäviä Facebook-viestejä ja jopa videomuotoisenkin kehotuksen äänestää republikaanien ehdokasta.

2. marraskuuta hän suoraan rukoili Trumpin voittoa. ”Rakas taivaallinen isämme, rukoilen että amerikkalaiset äänestäisivät miestä, joka ohjaisi Yhdysvallat uuteen suuntaan, toisi hyvin maksavia työpaikkoja, kasvattaisi talouttamme, suojelisi rajojamme, rakentaisi armeijaamme ja pitäisi kaikki yhdysvaltalaiset turvassa”, Gonzo runoili.

Sandovalin kannasta tekee huomionarvoisen sekin, että hän on sukujuuriltaan meksikolainen – ja Trump on tunnetusti suhtautunut kannanotoissaan latinoihin varsin hyökkäävästi. No, kullekin makunsa mukaan.

Lisää luettavaa