Swallow The Sunilta uusi musiikkivideo

Helmikuun ensimmäisenä päivänä uuden albuminsa Emerald Forest And The Blackbird julkaiseva Swallow The Sun on saanut valmiiksi uuden musiikkivideonsa. Cathedral Walls -kappaleessa kuullaan Anette Olzonin laulua, mutta häntä ei nähdä tuttua hevikuvastoa (bändisoittoa kynttilänvalossa, myrskyisää luontokuvaa, kuoleman kuvastoa) esittelevällä musiikkivideolla.

– Kuvaukset etenivät todella hienosti ammattilaisten ohjauksessa! Ainoa harmittava juttu oli tietenkin se, että Anette ei ehtinyt kaikesta yrittämisestä huolimatta kuvauksiin. Purkitusviikonloppuna oli nimittäin erään Nightwish-yhtyeen promootiorundi käynnissä… Suuri kiitos kuitenkin Anettelle viimeiseen asti yrittämisestä, kitaristi Juha Raivio sanoo ja jatkaa:

Cathedral Wallsia kuvattiin kaksi päivää Helsingissä. Ensin pistimme soitto-osat purkkiin perkeleellisessä kuumuudessa ja toisena päivänä taltioitiin videon stoori-osa helvetillisessä kylmyydessä. Soitto-osan kuvaamisen kuumuuden selittää se, että pukeuduimme videota ajatellen sellaiseen Korsuorkesterin henkeen, ja videon kuvauksessa mukana olleet kynttilät sekä studion valot toimivat todella tehokkaina kiukaina. Toinen kuvauspäivä menikin sitten syksyn pahimman myrskyn kourissa Suomenlinnassa. Vaakatasossa satanut vesi ja kuohuavana myrskynnyt meri olivat kuin tilattu videon tarinaa ja värimaailmaa varten. Varsin kevyesti pukeutuneita tanssijoita tuo myrsky ei kuitenkaan pahemmin "lämmittänyt"… No, lopputuloksesta tuli joka tapauksessa juuri niin synkkä ja kaunis kuin alkuperäisissä toiveissa olikin.

Videon on ohjannut Tage Rönnqvist.