Sydänleikkauksessa käynyt Mick Jagger päivitti kuulumisiaan – veljen mukaan laulajan tilanne oli erittäinkin vakava

12.4.2019 14:09

Raportoimme aiemmin, kuinka The Rolling Stones joutui siirtämään koko joukon tulevia konserttejaan solisti Mick Jaggerin terveydentilan takia. Myöhemmin miehen ongelmien syyksi paljastui rutiinitarkastuksessa löytynyt sydämen läppävika.

Jagger marssitettiin pikaisesti leikkaukseen, jossa hän kävi viime viikolla New Yorkissa. Mies tiedotti pian operaation jälkeen voivansa jo paljon paremmin, ja vain viikkoa myöhemmin herra näyttäisi palanneen jo täysin tolpilleen. Jagger julkaisi nimittäin sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa patsastelee luonnossa oikeinkin nuorekkaan ja hyvinvoivan näköisenä. Katso kuva alta.

Mickin nuorempi veli Chris kommentoi hiljattain Mirrorille, kuinka vakavasta tilanteesta oikein oli kyse. ”Mick on ihan ok. Juttelin hänen kanssaan ja hän voi hyvin. Se löytyi tutkimuksissa ja voisi käydä kenelle tahansa”, mies kommentoi. ”Se tapahtui Joelle [Strummer, The Clashin laulaja-kitaristi]. Hän tuli kävelyttämästä koiria ja hänen vaimonsa löysi hänet sohvalle lyhistyneenä. Hänellä oli läppävika. Hänen isänsä kuoli samaan vaivaan. Se oli perinnöllistä. Mickillä se näkyi rutiinitarkistuksissa.”

”Juuri tuollaisen takia he haluavat tarkistaa kaikenlaista kun tulet tiettyyn ikään”, mies jatkaa. ”Kun olet 70, pitää alkaa olla jo varovainen. Minulla on ollut muutamia terveyshuolia. Ainakaan hänen [Mickin] ei tarvitse jonottaa julkiselle.”

Lisää luettavaa