Synkkiä uutisia festariyleisölle: Sideways perutaan tämänkin vuoden osalta

11.3.2021 12:00

Kauhunsekainen jännitys väreilee tulevan festarikesän yllä, kun sekä järjestäjät että yleisö odottavat, mitä tuleman pitää. Nyt vuosi alkaa olla jo niin pitkällä, että osa tapahtumista joutuu lyömään hanskat tiskiin myös tämän vuoden osalta. Sideways on ensimmäinen suurempi tapahtuma, joka vahvistaa, että mönkään meni tämänkin vuoden osalta. Surkea juttu, ei voi muuta sanoa.

”Emme olisi halunneet tehdä tätä postausta, mutta valitettavasti meille ei tässä maailmantilanteessa jää muita järkeviä vaihtoehtoja: joudumme murtunein mielin ilmoittamaan, että Sidewaysia ei voida järjestää tulevanakaan kesänä”, tapahtumaorgaisaatio tiedottaa.

”Olimme loppuun asti toiveikkaita ja uskoimme rokotteiden tuovan riittävän suojan ennen kesän alkamista. Kartoitimme lukemattomia erilaisia vaihtoehtoja Sidewaysin mahdollistamiseksi vastuullisesti ja turvallisesti. Meidän on kuitenkin nostettava kädet ilmaan ja todettava taistelun koronavirusta vastaan olevan vielä kesken.”

Seuraava Sideways-festivaali järjestetään tällä tietoa 16.–18.6.2022. Tämän tai viime vuoden tapahtumaan ostetut pääsyliput käyvät sellaisinaan myös ensi vuoden Sidewaysiin. Liput voi myös palauttaa 17. kesäkuuta mennessä. Lippuasioista löytyy lisätietoja tästä osoitteesta.

Vuoden 2022 Sidewaysin ohjelmistosta ei ole tällä haavaa vielä mitään tietoa. Tämän vuoden tapahtuman artisteja olivat muun muassa Solstafir, Anna von Hauswolff ja Rolling Blackouts Coastal Fever.

Lisää luettavaa