Taas kuohuu musiikkipiireissä: Backstreet Boys -tähti Nick Carteria syytetään raiskauksesta

Harvey Weinsteinista alkanut viihdemaailmaa ravisuttava ahdistelukohu kasvaa kasvamistaan. Musiikkipiireissäkin nousee esille alati uusia syytöksiä, ja viimeisimmäksi Backstreet Boysin Nick Carteria syytetään raiskauksesta. Asiasta uutisoi muun muassa Pitchfork.

Yhdysvaltalaisen Dream-popyhtyeen entinen laulaja Melissa Schuman väittää Carterin raiskanneen hänet vuonna 2002. Blogikirjoituksessaan Schuman kertoo, että kun kaksikko työsti yhteistä tv-elokuvaa, Carter kutsui hänet asunnolleen ja kävi siellä laulajattareen käsiksi.

Schuman kirjoittaa kertoneensa tapahtuneesta managerilleen ja halunneensa nostaa syytteen, mutta manageri puhui hänet toisiin ajatuksiin. Schumania varoitettiin, että Carterilla on apunaan ”yksi maan vaikutusvaltaisimmista asianajajista” ja että kohu vaikeuttaisi hänen uraansa. Hän päätti tuoda kokemuksensa julkisuuteen vasta tänä vuonna nähtyään RadarOnline-sivustolla julkaistun jutun, jossa Carteria epäiltiin fanin seksuaalisesta ahdistelusta.

Schumanin tarkempi selonteko tapahtumista löytyy yllä mainitusta blogikirjoituksesta. Ruman kuuloinen tapaus, taas kerran. Carter ei ole vielä vastannut syytöksiin. Seuraamme tilannetta.