Taas vaihteeksi uusia keikkavieraita

20.2.2012 20:41

Jo aikaisemmin Helsingin-keikkansa vahvistaneiden Sleepin ja Earthin lisäksi pääkaupunkiin saapuu myös edellä mainittujen orkestereiden hengenheimolainen, yhdysvaltalaistrio OM. Keikka soi Nosturissa torstaina 5. huhtikuuta.

Jo aikaisemmin Helsingin-keikkansa vahvistaneiden Sleepin ja Earthin lisäksi pääkaupunkiin saapuu myös edellä mainittujen orkestereiden hengenheimolainen, yhdysvaltalaistrio OM. Keikka soi Nosturissa torstaina 5. huhtikuuta. Hypnoottisen drone/doommetalin ystävien ei parane missata tätäkään keikkaa.

Konsertin avausbändinä soittaa kehuttu tuore suomalaisyhtye Death Hawks.

Jenkkiläisten hiphop-artistien Mos Defin ja Pharoahe Monchin konsertti on puolestaan siirtynyt. Kaapelitehtaan sijasta taiteilijat esiintyvät Nosturissa ja ajankohtahan on 1. maaliskuuta.

Myöskin amerikkalaisen Theory Of A Deadmanin Helsingin-konsertti on puolestaan peruuntuu "kiertueaikatauluun tulleiden muutosten johdosta". Yhtyeen piti esiintyä Tavastialla torstaina 15. maaliskuuta.

Ja lisää amerikkalaista musiikkia. "Stoner/doommetallia sekä blues-pohjaista psykedeliaa" yhdistelevä Acid King nimittäin heittää kolmen keikan kiertueen seuraavasti:

07.06. Helsinki, Kuudes linja
08.06. Turku, Klubi
09.06. Oulu, Nuclear Nightclub

Mukana rundaa ruotsalainen doom/noise/sludge-kokoonpano Suma.

Lisää luettavaa