Taas yksi muusikko bongattiin kongressitalon mellakan keskeltä – kertoo kuvanneensa musiikkivideota

King 810. David Gunn kuvassa keskellä.

Viikon takaisessa kongressitalon valtauksessa näyttää olleen mukana monenlaista menijää. Mediat ovat kertoneet muun muassa uinnin olympiavoittajan Klete Kellerin ja Iced Earth -yhtyeen kitaristin Jon Schafferin osallistuneen hyökkäykseen, ja nyt on löytynyt jälleen uusi paikalla ollut julkimo: King 810 -bändin keulakuva David Gunn.

Gunnin läsnäolosta spekuloitiin metallisivustoilla jo eilen, ja nyt muusikko julkaisi Instagram-sivullaan päivityksen, jossa hän myöntää olleensa paikalla. Gunn kuitenkin ottaa etäisyyttä Trumpia kannattaneisiin mellakotsijoihin ja sanoo olleensa kuvaamassa musiikkivideota.

”Myönnän olleeni kongressitalon rappusilla kuvaamassa seuraavaa videotamme. Olen Amerikan vihatuimman bändin laulaja, missä muuallakaan olisin?” Gunn kirjoittaa.

”On ikävä tuottaa pettumus, mutta en myönnä olevani rasisti, kiihkoilija, homofobi, fasisti, uusoikeistolainen tai mikään muukaan, mistä te sekopäät kuhisette tällä viikolla.”

Gunn kertoo viranomaisten olleen jo häneen yhteydessä ja toteaa, ettei ole tehnyt mitään väärää. ”Minusta ei ole ensimmäistäkään kuvaa, jossa olisin sisällä rakennuksessa. En ole niin tyhmä kuin hiustyylini antaa ymmärtää”, Gunn kirjoittaa.

King 810 nähtiin Suomessa vuonna 2015, kun yhtye esiintyi Slipknotin lämmittelijänä Helsingin Jäähallissa. Lue Gunnin alkuperäinen päivitys alta: