Takalo & Viikate pitävät kuplettiperinnettä yllä neljännellä yhteiskiertueellaan – ”Yritämme yllättää sekä itsemme että toisemme”

Hanki-iltamat alkavat 27.2.
23.1.2020 11:18

Kaarle Viikate ja Jukka Takalo kiertävät alkuvuodesta jälleen yhdessä Suomea. Hanki-iltamat on jo neljäs kuplettiperinnettä ylläpitävän kaksikon yhteiskiertue ja luvassa on tuttuun tapaan vuorovedoin esitettyjä lauluja ja tarinoita. Keikoilla on mahdollisuus päästä kuulemaan myös uutta Viikate-yhtyeen materiaalia, lupailee Kaarle.

”Tyylitajun ytimessähän tässä ollaan tuon kiertueen nimen tiimoilta tämän puuttuvan talven almanakassa. Mutta sisältö on sitä ihtiään, knihtiään, kihtiään. Illan proseduurina toimiva vuorovedoin toimiva laulu ja soitto on mahdollistanut sen, että olen itse pystynyt asettumaan fanin rooliin joka toinen kappale ja kuuntelemaan Jukan suvereenia tuuppaamista. Omasta puolesta voin sanoa, että nyt avautuu täydellinen horisontti testata tulevan Viikate-levyn kappaleita munasillaan. Siis laulut ja niiden rakenteet ovat riisuttuja, ei artisti”, Kaarle Viikate kertoo.

”Tällä kertaa viedään Iltamaperinne 20-luvulle eli kyseessä on modernia iltamaperinnettä! Yritämme yllättää sekä itsemme että toisemme. Hanki-iltamat on musiikillista ja verbaalista vuoropuhelua, iloittelua ja toistemme haastamista. Ei muuta kuin kitarat ahkioon ja menoksi!” Takalo puolestaan kommentoi.

Hanki-iltamia vietetään seuraavasti:

TO 27.02. Iisalmi, Graceville
PE 28.02. Oulu, Tuba
LA 29.02. Iso-Syöte, Tuba
TI 03.03. Pyhätunturi, Calletalo
KE 04.03. Kittilä, Kino Yläri
TO 05.03. Äkäslompolo, Selvä pyy
PE 06.03. Rovaniemi, Paha kurki
LA 07.03. Kemi, Rockbar 82
KE 25.03. Helsinki, Eckerö Line
TO 26.03. Helsinki, On the Rocks
PE 27.03. Kokemäki, Olkkari
LA 28.03. Jyväskylä, Hemingway’s

Lisää luettavaa