Tällainenko on Guns N’ Rosesin uusin biisijulkaisu? Sosiaalisessa mediassa kiertää kiinnostavia asioita

17.8.2023 15:43

Guns N’ Roses valmistautuu kansainvälisten musiikkimedioiden mukaan uuden kappaleen julkaisemiseen. Uusi biisi on nimeltään Perhaps, ja hiljattain uutisoitiin, että sen esitteleminen meni hitusen verran poskelleen, kun kappale ilmaantui ennenaikaisesti vähäksi aikaa Yhdysvaltain kapakoissa käytettyyn Touchtunes-jukeboxpalveluun. Nyt Blabbermouth kertoo, että biisi on jaettu radioasemille ja se tuodaan virallisesti yleisön kuultavaksi aivan pian.

Kappaleesta on jo ilmaantunut pätkiä sosiaaliseen mediaan, kuuntele alapuolelta yksi tällainen esittely. Lisäksi Youtubesta löytyy yksi versio Perhapsista, mutta tämä lienee vanhempi demoäänite. Uusi kappale nimittäin ei ole sävellyksenä mikään upouusi, vaan tiettävästi se tehtiin jo Chinese Democracy -albumia varten 2000-luvun alkukymmenyksellä.

Voipi olla, ettei tästä uudestakaan GNR-kappaleesta tule uutta Welcome to the Junglea tai You Could Be Minea. Edelliset singlebiisit Absurd ja Hard Skool jäivät lopulta varsin vähälle huomiolle, eikä tämä uusinkaan nyt mitään välitöntä innostusta herätä. No, uusi Gunnari-biisi on aina uusi Gunnari-biisi!

Lisää luettavaa