Mitä mahtaa Axl Rose tuumata tästä? Guns N’ Rosesin uuden biisin julkaisu ei mennyt putkeen

14.8.2023 11:29

Nyt on varmasti joku musiikkialan tai suoratoistopalvelujen työläinen saanut kuulla kunniansa. Consequence kertoo, että viime viikonloppuna oli parissakin jenkkikapakassa hämmästyneitä asiakkaita, kun baarien jukebox-palveluihin oli ilmestynyt yllättäen upouusi Guns N’ Roses -biisi – eikä singlen olisi pitänyt vielä olla siellä. Hopsista!

Ilmeisesti jossain vaiheessa oli tarkoitus, että Gunnarien uusi kappale Perhaps olisi nähnyt päivänvalon 11. elokuuta. Tämä suunnitelma on mennyt sittemmin uusiksi, mutta yhdysvaltalaisissa baareissa käytetty Touchtunes-musiikkipalvelu ei ollut tilanteen tasalla. Perhaps ilmestyi viikonloppuna tähän online-jukeboxiin kuultavaksi, ja luonnollisesti yleisö alkoi levittää tallenteita kappaleesta muita kanavia myöten. Universal Musicilla onkin sitten riittänyt hommaa, kun kappaleen luvattomia striimejä on napsittu pois internetistä.

Perhaps on oletettavasti muutaman aiemman GNR-singlen tapaan Chinese Democracy -sessioista yli jäänyt kappale. Huhujen mukaan biisillä saattaa olla mukana nimekäs vierailija, kun itse Brian May on joidenkin lähteiden mukaan äänittänyt esitykseen kitaraosuuksia. Mielenkiintoista nähdä, mitä sieltä tulee, kun kappale viimein virallisesti julkaistaan!

Lisää luettavaa