Tämä kosinta ei taatusti unohdu: fanit menivät kihloihin Avenged Sevenfoldin keikalla kymmenien tuhansien silmäparien todistaessa tapahtumaa

Vuosi 2016 tullaan varmasti muistamaan vielä pitkään pääasiassa huonoista uutisistaan, mutta yksi kaunis ilmiö on myös nostanut tänä vuonna päätään. Olemme jo aiemmin tänä vuonna uutisoineet Bruce Springsteenin sekä Bat For Lashesin keikoilla kihloihin menneistä faneista ja nyt kaksi fania sormusti toisensa metalliyhtye Avenged Sevenfoldin keikalla.

Avenged Sevenfold esiintyi viime viikonloppuna Aftershock-festivaaleilla, kun laulaja M. Shadows bongasi eturivistä kylttiä pitäneen fanin, joka pyysi saada kosia tulevaa morsiantaan lavalla. Laulaja vinkkasi parin lavalle ja totesi naurahtaen: ”hänen on parempi suostua!”

Ja kas, tarinalla on kuin onkin onnellinen loppu ja vastaus oli myönteinen. Yhtyeen kiertuehenkilökunta myös ikuisti tapahtuman videolle ja jakoi sen omissa sosiaalisen median kanavissaan.

Avenged Sevenfold tiedottaa 27. lokakuuta uudesta levystään, jolta on jo julkaistu single The Stage. Lisäksi yhtye saapuu keikalle Suomeen Disturbedin kanssa 7. maaliskuuta.