Tämähän kuulostaa mielenkiintoiselta: Ozzy Osbourne paljasti kaksi tulevan sooloalbuminsa kirjoituskumppania

Vaikka Black Sabbath on jäämässä lopullisesti telakalle ensi vuoden helmikuussa, Ozzy Osbournen tahti ei osoita hyytymisen merkkejä. Tästä toimikoon osoituksena se, että miehen Sabbathin jälkeiset kuviot eivät ole suinkaan pelkkien suunnitelmien asteella, vaan kasassa on jo kappaleita tai vähintäänkin niiden aihioita lopulliseen muotoonsa työstettäviksi. SiriusXM-radiokanavalle aiheesta puhellut Osbourne paljasti samalla kaksi kirjoutskumppaniaan, joista molemmat löytyvät Billy Idolin bändistä.

– En ole eläköitymässä, aion jatkaa hommia. Olen kirjoittanut Billy Morrisonin ja Steve Stevensin kanssa. Steve ei ole bändissäni, hän on Idolin kanssa, mutta hän on Morrisonin ystävä ja Morrisonkin soittaa Idolin bändissä. Sanoin: ”Minulla on muutamia ideoita” ja työstimme sitten niitä. Yksi kappaleista kulkee tällä hetkellä nimellä Crack Cocaine. Se on vähän bluesahtavampaa juttua.

Sitä, milloin uutta Ozzy-sooloalbumia olisi lupa alkaa odotella ilmestyväksi, Osbourne ei kuitenkaan suostu vielä sen tarkemmin spekuloimaan.

– En halua sanoa mitään siitä, milloin se ilmestyy. En voi tehdä samaan aikaan omia juttujani ja olla Black Sabbathissa. Yritin sitä jo Ozzfestin kanssa eikä se oikein toiminut.

Voit kuunnella nämä ja loput Pimeyden prinssin kuulumisista alta: