Tammerfest tiedottaa klubiohjelmastaan – Pakkahuoneella tarjolla tuhti annos monipuolista rokkia

Myös Ratinanniemen artistikattausta on täydennetty.
28.2.2018 09:17

Tammerfest valtaa jälleen heinäkuussa Ratinanniemen, Keskustorin sekä kymmenet klubit 19.-21. heinäkuuta. Pakkahuoneen rockpitoinen ohjelmisto alkaa nyt hahmottua ja ensimmäiset esiintyjät on julkistettu.

Rokkaaminen alkaa keskiviikkona paluun tekevän Horsepowerin sekä ryhmää lämmittelevän Doom Unitin toimesta. Torstaina menosta vastaavat jäähyväisiä viettävä Disco Ensemble ja veljeskolmikko Von Hertzen Brothers. Perjantaina soittovuorossa on Kolmas Nainen ja festit päättää lauantaina Viikate, Maj Karma ja legendaarinen Lyijykomppania. Ohjelmisto tulee vielä täydentymään kevään aikana.

Myös Ratinanniemen festivaalipuiston ohjelmistoa on täydennetty. Lavalle nousevat jo aiemmin julkistettujen Mew’n, Haloo Helsingin, Apulannan, Tiktakin ja Nylon Beatin lisäksi muun muassa popkuningatar Kaija Koo, 30-vuotista uraansa juhlistava Klamydia sekä viiskymppisiään viettävä Samuli Edelmann. Terveisiä 90-luvulta tuovat puolestaan Neon 2 ja Raptori. Uusien kiinnitysten myötä myös päiväkohtaisen jaottelu on julkistettu, sen löydät puolestaan täältä.

 

Lisää luettavaa