Tanssimusiikkivelho Moby kertoo saaneensa CIA:lta Trumpin Venäjä-kytköksiin liittyvää tietoa jaettavaksi somessa – ”Hän on Mantshurian kandidaatti”

Vastikään Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille tämän twiiteistä kettuillut dance-suuruus Moby paljastaa louisianalaisen radionakanava WFPK:n haastattelussa, että CIA-agentit ovat toimittaneet hänelle tietoa Trumpin kytköksistä Venäjään ajatuksella, että hän voisi jakaa tietoa sosiaalisessa mediassa seuraajilleen. Mobyn mukaan häneen on ollut yhteydessä ”Trumpin ja Venäjän väleistä todella huolissaan olevia entisiä ja nykyisiä CIA-operaattoreita”.

”He olivat, että ’Hän on Mantshurian kandidaatti, Putinilla on venäläinen agentti Yhdysvaltain presidenttinä’, joten he toimittivat minulle joitakin tietoja ja sanoivat, että ’sinulla on sosiaalisessa mediassa enemmän seuraajia kuin kenelläkään meistä, joten voisitko julkaista joitakin näistä tiedoista… ihan vain jotta ne olisivat yleisessä levityksessä.'”

Mies vielä lisää pahaneteisesti, että mikäli nykytiedon valossa Trumpin toimintaan liittyy hämäryyksiä, tulevaisuudessa odottavat vielä suuremmat skandaalit. ”Se on todella järkyttävää ja käy vielä paljon synkemmäksi. Trumpin perheen yhteydet järjestäytyneeseen rikollisuuteen, terrorismin tukemiseen, venäläisiin oligarkkeihin, se on kaikki todella synkeää tavaraa. Emme kai voi muuta kuin vain kiinnittää turvavyömme ja koittaa pitää kiinni.”

Haastattelun litteroinnista vastasi Consequence of Sound.