Tapahtuipa kerran niin, että itse Keith Moon ilmaantui lavalle kesken Led Zeppelinin keikan

https://youtu.be/GyM6-QibDFM

Sitten hieman historian siipien havinaa. Kauan pitää hakea, jotta löytää rockin aikakirjoista yhtä maineikkaita rumpaleita kuin The Whon Keith Moonin ja Led Zeppelinin John Bonhanin, ja Youtubessa on nähtävissä sellainenkin videopätkä, jolla nämä herrat ovat lavalla yhtaikaa. Katso yläpuolelta!

Tällainen spektaakkeli nähtiin vuonna 23.6.1977, kun Zeppelin konsertoi Los Angelesissa. Ei ole tiedossa, paljonko tästä vierailusta oli suunniteltu etukäteen, mutta käytännössä Moonin visiitti merkitsi epämääräistä (ja Robert Plantin nopeasti keskeyttämää) höpinää mikrofoniin, jamittelua bongojen kimpussa sekä pikaista piipahdusta Bonhamin rumpusetin takana. Ei tainnut olla Mr. Moon aivan kirkkaalla mielellä liikenteessä, mutta se tuskin tulee suurena yllätyksenä.

Eipä tästä sitten mennytkään kuin vähän yli vuosi, kun Moon kuoli 32-vuotiaana alkoholiongelman hoitoon tarkoitetun lääkkeen yliannostukseen. John Bonham seurasi perässä kaksi vuotta myöhemmin, niin ikään 32-vuotiaana. Nuorina lähtivät.