Tarina siitä, kuinka puukolla varustautunut Keith Richards uhkaili kerran käydä käsiksi Donald Trumpiin

Salon.com uutisoi hurjasta tarinasta vuodelta 1989. Tuolloin Rolling Stones oli comeback-kiertueellaan ja bändin oli määrä esiintyä Atlantic Cityn Boardwalk Hallissa. Konsertti oli Donald Trumpin sponsoroima tapahtuma, mutta ilta ei edennyt osapuolten kesken sopuisissa merkeissä. Kaikkea muuta.

Salonin mukaan sponsoriaan karttanut yhtye vaati, ettei Trump osallistuisi mitenkään tapahtuman promotoimiseen tai edes saapuisi koko iltana paikalle. Trump suostui ehtoon – vain ilmaantuakseen joka tapauksessa pitämään pressitilaisuutta. Kiertuemanageri Michael Cohl vaati liikemiestä poistumaan ja tämä näytti suostuvan, mutta palasikin viiden minuutin kuluttua paikalle.

Siinä vaiheessa Keith Richardsilla kiehahti yli. Kitaristi tempaisi esiin puukon, iski sen pöytään ja murahti Cohlille: ”Mitä virkaa sinulla oikein on? Pitääkö minun mennä sinne itse? Toinen meistä poistuu rakennuksesta, hän tai minä.”

Consequence of Soundin mukaan tilanne kiristyi siihen pisteeseen, että Trumpin turvamiehet alkoivat jo sovitella nyrkkirautoja vain nähdäkseen, miten Rollareidenkin leirissä haalittiin käsiin kaikenlaisia astaloita. Lopulta Trump perääntyi, eikä tilanne muuttunut sen rumemmaksi.

Komea tarina. Kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu, kun isot egot kohtaavat!