Tarjolla painavaa tyylikkyyttä! – Nappaa nautittavaksi vaihtoehtoisen helsinkiläisyhtyeen tuore kappale

https://youtu.be/QkGKLF7kFqk

Pääkaupunkiseutulainen Polanski on niittänyt mainetta vaihtoehtorockin kentällä jo muutaman vuoden ajan, ja yhtyeen debyyttialbumi Between This And Hate ilmestyi vuonna 2014.

Ensi syksynä on luvassa Polanskin toinen pitkäsoitto, ja bändi toki ennakoi tulevaa maistiaisilla. Viime toukokuussa tarkasteltavaksi saapui kappale Yours Alone, jonka pariin pääsee tuolla vähän alempana.

Tuossa yläpuolella sen sijaan soi upouusi lohkaisu, nimeltään Through.

Laulaja Anttoni Pikkarainen, jonka voi tavata myös Flat Earth -yhtyeen keulalta, kertoo uudesta tulokkaasta seuraavaa:

– Through oli ensimmäinen biisiaihio, jonka kirjoitin Polanskin tulevalle kakkoslevylle. Alusta asti ajattelin sitä aika jumittavana, mantramaisena introna albumikokonaisuudelle, mutta tuottaja Hiili Hiilesmaan käsittelyssä kappale kuitenkin muuttui kuitenkin sen verran, ettei ehkä enää kannata puhua mistään ”pelkästä introsta”.

– Epäilin pitkään, jaksaako yksi toistuva riffi kantaa koko kappaleen läpi, mutta sitten huomasin sen olevan hieno sävellyksellinen haaste, jonka ratkaiseminen tuotti suurta mielihyvää. Lopputulos on ehkä paras kokonaisuus, jota olen olut tekemässä. Tämä on biisi, jossa kiteytyy koko musiikillinen matkani tähän nykyiseen pisteeseen. On uskomattoman helpottavaa saada kappale vihdoin ulos ihmisten kuultavaksi!