Tässäpä erikoinen porukka hyvää tekemässä: Queenin Brian May paiskaa kättä hevi-, kantri- ja bluesmuusikkojen kanssa

https://youtu.be/p8NQUbLQGio

Singlen tuotto käytetään ensivasteyksiköiden ja veteraanien hyväksi.

Queen-kitaristi Brian May on yhdistänyt voimansa varsin erikoisen ja epätodennäköisen parivaljakon kanssa. May on nimittäin työstänyt yhdessä kantrin ja bluesin suurnimiin lukeutuvien Brantley Gilbertin ja Kenny Wayne Shepherdin sekä amerikkalaisen hevibändi Five Finger Death Punchin kanssa hyväntekeväisyyssinglen, jonka tuotto ohjataan Gary Sinise Foundationille, joka tukee ensivasteyksiköitä, veteraaneja sekä heidän perheitään.

Tämä sekalainen seurakunta tulkitsi Shepherdin alkuperäiskappaleen Blue On Black, jonka Five Finger Death Punch on coveroinut jo aiemmin And Justice For None -levyllään. Uuteen versioon on lisätty Mayn, Shepherdin ja Gilbertin osuudet. Uuden version on äänittänyt ja tuottanut Five Finger Death Punchin luottomies Kevin Churko, joka on tuottanut myös muun muassa Ozzy Osbournea, Disturbedia, Shania Twainia sekä paluuta tekevän Santa Cruzin tulevan levyn.

”Ensivasteen tukeminen on aina ollut meille sydämen asia. Nämä rohkeat miehet ja naiset lähtevät joka aamu kotoaan eivätkä tiedä, tulevatko he enää koskaan takaisin. Siitä huolimatta he tekevät sen tietoisen päätöksen yhteisen hyvän nimissä. Mikä olisikaan parempi tapa auttaa ja juhlia näitä sankareita kuin lyöttäytyä yhteen kantrista, bluesista ja klassisesta rockista tuttujen ystäviemme kanssa – jotka sattuvat myös olemaan genrensä suurimpia nimiä”, FFDP:n kitaristi Zoltan Bathory kommentoi.