Santa Cruz tulee ryminällä takaisin, uusi kokoonpano esittäytyy videolla – Studioalbumi ja esiintymisiä luvassa

Santa Cruz vuosimallia 2019

Ensimmäinen singlelohkaisu kertoo muutoksista ja vaikeuksista selviytymisestä.

Lopputalvesta 2018 kesken Yhdysvaltain-kiertueen atomeiksi hajonnut Santa Cruz on aktivoitumassa uudelleen. Lähes totaalisesti muuttuneessa kokoonpanossa vaikuttavat nyt laulaja-kitaristi Archie Cruzin lisäksi viime kesänä bändin kelkkaan liittynyt Pav Cruz sekä uusimmat tulokkaat rumpali Toxy Cruz ja basisti Ero Cruz.

Los Angelesissa alkuvuodesta järjestettyjen sessioiden perusteella uuden muotonsa löytänyt kokoonpano julkaisee myöhemmin syksyllä yhteistyössä tuottaja/biisinkirjoittaja Kane Churkon (Ozzy Osbourne, Papa Roach, Five Finger Death Punch) kanssa syntyneen pitkäsoiton, jonka ensimmäisenä singlelohkaisuna on tänään julkistettu kappale Changing Of Seasons. Musiikkivideo kappaleeseen löytyy artikkelin lopusta.

Changing Of Seasons kertoo tosielämän helvetistä, sen läpikäymisestä ja taistelusta takaisin pinnalle kaikin keinoin. Tämä on omistettu kaikille taistelijoille ja selviytyjille”, kommentoi Archie.

”Mielestäni se tiivistää hyvin niitä asioita, joita Archie on kokenut matkallaan kohti uutta levyä ja miten hän on pystynyt muuttumaan vastoinkäymisten edessä. Kappale on testamentti hänen määrätietoisuudelleen ja voimaan artistina. Uskon, että kuulija pystyy havaitsemaan tämän heti ensikuulemalta”, sanoo puolestaan tuottaja Churko.

Santa Cruz aktivoituu myös estradeille ja ensimmäiset konsertit tapahtuvat kesäkuussa. Suomen-keikkojen (muun muassa Rockfest, Provinssi ja Sauna Open Air) lisäksi yhtye esiintyy kesällä ainakin Saksassa ja Pohjois-Amerikassa. Yhtye nousee lavalle muun muassa Louder Than Life -festivaalilla, jonka pääesiintyjänä soittaa Guns N’ Roses.