Tässäpä kiehtova konsepti: Kehä-iltamissa muusikot vastaavat lauluihin lauluilla – Ensimmäisessä illassa moniulotteinen artistikattaus

Kehä starttaa Olympia-korttelissa lokakuussa.
10.5.2019 12:43

31. lokakuuta järjestetään Tampereen Olympia-korttelissa varsin kiehtovalla konseptilla toimiva ensimmäinen Kehä-ilta. Topi Sahan isännöimissä iltamissa musiikki ja tekijät kohtaavat mielenkiintoisella tavalla artistien keskustellessa musiikistaan ja vastaamalla toistensa lauluihin lauluilla. Niinpä illan kulkua tai settilistaa ei voi tietää etukäteen vaan se etenee omalla painollaan illan kuluessa.

Ensimmäisen Kehä-illan artistikattaus on sekin hyvin moniulotteinen. Mukana on Death Hawks -yhtyeen keulahahmo Teemu Markkula, laulaja-lauluntekijä Ylva Haru, Eva+Manu -yhtyeestä tuttu Eva Louhivuori, sooloartistina ja Kerkko Koskinen Kollektiivista tuttu Manna, Ville Malja Lapkosta ja Dallas Kalevalasta, tummasävyisestä tulkinnasta tuttu Antero Lindgren sekä The Holyn primus motor Eetu Henrik Iivari.

Ennakkoliput tulevat myyntiin Tiketin toimipisteissä ja verkkokaupassa perjantaina 17. toukokuuta kello 10:00. Lipulla on hintaa 23 euroa. Lisäksi myyntiin tulee rajoitettu erä lippuja, joilla pääsee sisään myös 12. joulukuuta järjestettävään toiseen Kehä-iltamaan.

Lisää luettavaa