Tästäpä mallia notkeaniskaiselle nuorisolle: mies tienaa elantonsa tienposkessa moshaten

4.2.2017 23:28

Teksasin Arlingtonissa vaikuttava Michael Hildreth on jo kahden vuoden ajan tienannut elantonsa moshaamalla tienposkessa pizzaketju Papa Murphyä mainostaen. CBS kertoo tätä nykyä South Arlington Sign Slayeriksikin kutsutun Hildrethin pomon laittaneen miehen aluksi kylttihommiin rangaistuksena jatkuvasta myöhästelystä, mutta herrasta on energisen moshauksensa myötä muodostunut varsinainen yleisömagneetti ja korvaamaton markkinointimies työnantajalleen. Pelkästään ensimmäisen Hildrethin päivystyskuukauden aikana Papa Murphyn liikevaihto kasvoikin kokonaiset 40 prosenttia.

Selvästi työstään nauttivan miehen toimenkuva ei kuitenkaan aina ole silkkaa ruusuilla tanssimista, sillä useammin kuin kerran ohiajavat autoilijat ovat erehtyneet luulemaan Hildrethiä joko mieleltään pahemman kerran epätasapainoiseksi, ja/tai huimausaineiden vaikutuksen alaisena toikkaroivaksi metsien mieheksi. Suurimmaksi osaksi Hildreth saa kuitenkin ohikulkijoilta silkkaa positiivista palautetta niin kannustushuutojen kuin hevimerkkienkin muodossa.

Elämäntapansa työksi muuntanut sankarimme summaakin työfilosofiansa suorastaan inspiroivan ytimekkäästi: ”En pidä ajatuksesta, että työtä tehdessä olisi tylsää.”

Lisää luettavaa