Taylor Swiftin voittokulku jatkuu hurjana: nyt pamahtivat rikki konserttielokuvien/-dokumenttien aiemmat tuottoennätykset

8.1.2024 21:21

Poptähti Taylor Swiftillä menee erittäin lujaa. Viime kesänä laulajasta tuli kaikkien aikojen eniten listaykköspaikkoja Billboardin albumilistalla kahminut naisartisti. Tuohtakin Swift kääri vähintäänkin kohtuullisesti, sillä laulaja kuittasi viime vuonna pelkästään Spotifystä noin sata miljoonaa dollaria. Ja vasta aiemmin tässä kuussa Swift rikkoi Elviksen hallussaan pitämän albumiennätyksen.

Ikään kuin kaikessa edellä mainitussa ei olisi jo tarpeeksi, nyt on paukahtanut jälleen yksi uusi ennätys Swiftin plakkariin. Asiasta uutisoi Rolling Stone.

The Eras Tour -kiertuetta luotaava samanniminen elokuva on tuottanut nyt maailmanlaajuisesti 261,6 miljoonaa dollaria ja ohittanut täten Michael Jacksonin This Is Itin tekemän aiemman ennätyksen (261,2 milj. dollaria).

The Eras Tour jatkuu helmikuussa Aasiassa ja Australiassa, josta karavaani kulkee kesällä Eurooppaan ja Isoon-Britanniaan. Swift palaa vielä loppuvuodesta Yhdysvaltoihin ja Kanadaan, joten kyllähän tässä vuoden aikana ehditään vielä kaikenlaisia keikka- ja kiertue-ennätyksiä rikkomaan.

Lisää luettavaa